You are currently viewing VAHVA IMMUNITEETTI

VAHVA IMMUNITEETTI

Tiedätkö, että voit vaikuttaa paljon itse omaan vastustuskykyysi?
Jokainen voi vahvistaa immuniteettia ravinnon, riittävän levon, tiettyjen ravintolisien ja monien rohtojen avulla.

Nyt on kirjoitettu paljon mm. C-vitamiinin hyödyistä koronaviirustartunnan saaneiden hoidossa. Tämä hoito otettiin käyttöön Kiinassa ja nyt myös USA:ssa muun lääkehoidon lisäksi

Mitkä muut ravintoaineet tehostavat immuniteettia?

Seuraavien riittävästä saannista on tutkimusten mukaan hyötyä vahvan vastuskyvyn ylläpitämsessä ja taistelussa viiruksia vastaan:

D3-vitamiini
C – vitamiini
Magnesium
Sinkki ja akuutissa vaiheessa sinkkiasetaaatti
NAC eli N-asetyylikysteiini
Echinacea (punahattu), Mustaselja, Valkosipuli, Kurkuma
Probiootit

Vaikka tartuntaa ja sairastumista ei aina voi varotoimenpiteistä huolimatta välttää, voidaan oman vahvan immuniteetin avulla pyrkiä vaikuttamaan oireiden voimakkuuteen, sairastelun kestoon ja siitä toipumiseen.

Tässä voidaan hyödyntää myös homeopaattisia aineita, joiden käyttö Suomessa on vähemmän tuttua. Homeopaattisia aineita vastaan on esitetty myös vahvaa kritiikkiä, ilman tarkempia perusteita. Homeopaattisten lääkeaineiden käyttö on kuitenkin hyvin yleistä Keski-Euroopassa, mm. Ranskassa, Saksassa ja Sveitsissä. Homeopatiasta on olemassa myös tutkimusnäyttöä.

Suomessa myytävät homeopaattiset aineet luokitellaan lääkkeiksi ja ne ovat Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus FIMEA:n rekisteröimät ja valvomat.

Homeopatiassa lääkeaine valitaan sairastuneen henkilön oireiden mukaan, ei diagnoosin tai oireen aiheuttaneen patogeenin mukaan. Tämän takia homeopatiassa ei ole yhtä ainoaa tai yli muiden olevaa ainetta viirusepidemiaan. Tämänhetkisen tiedon valossa oireiden mukaan indikoituvia aineita on useita mm. Arsenicum album, Bryonia, Atimonium tartaricum, Gelsemium, Eupatorium perfoliatum, Mercurius, Phosphorus jne. On tavallista, että oireiden muuttuessa vaihdetaan myös homeopaattista ainetta. Ts. tauti etenee vaiheissa ja jokaiselle vaiheelle on oma tyypillinen aineensa, joka sopii senhetkiseen oirekuvaan.

Korostan kuitenkin, että aina tulee OTTAA YHTEYS TERVEYDENHUOLTOON tarvittaessa ja oireiden vakavuuden niin vaatiessa! On selvää, että niin influenssa- kuin nyt koronaviirus voi aiheuttaa vakavia komplikaatioita, varsinkin riskiryhmissä oleville, ja silloin tarvitaan tehohoitoa ja muita lääkkeitä myös.

Akuutteja oireita perusterveellä aikuisella, joka sairastaa kotona, voi helpottaa homeopaattisilla aineilla joko itsehoitona tai ottamalla yhteys ammattihomeopaattiin. Nettisivuiltani löydät influenssankaltaisiin oireisiin ja yskään yleisimmin käytettyen homeopaattisten aineiden lyhyet oirekuvaukset. Siellä on myös perustietoa homeopaattisten aineiden annostelusta:
https://danielasalomaa.com/hoitovinkit/

Ellet tunne homeopatiaa hyvin, voi olla vaikeata itse löytää oirekuvaan parhaiten sopiva aine.
Teen akuutteja konsultaatioita puhelimitse, 30 min. ajan voi varata tästä https://danielasalomaa.com/contact/

Jos tarvitset nopeasti neuvoja etkä ehdi varata aikaa tai haluat lyhyemmän ajan, voit soittaa minulle
p. 040 731 4011
Pyrin vastaamaan heti tai soitan takaisin vapauduttuani.

Tiesitkö, että 1800 ja 1900-luivuilla homeopatian avulla on hoidettu useita vakaviakin tartuntatauteja hyvällä menestyksellä? Linkkaan tähän englanninkieliseen videon, jossa Dr. Larry Malerba kertoo homeopatian dokumentoiduista tuloksista menneiden epidemioiden hoidossa maailmalla:
https://www.youtube.com/watch?v=0hAV15mAlmw

Nyt eletään tätä päivää ja KOROSTAN uudelleen, että on ensisijaisen tärkeätä noudattaa tarkasti kaikkia viranomaisten antamia määräyksiä ja ohjeita. Oireiden ilmettyä ja sairastaessa pitää ehdottomasti hakeutua viranomaisohjeiden mukaisesti terveydenhuollon puolelle!

Lääketieteellinen vastuuvapauslauseke: Tässä artikkelissa annetut tiedot eivät ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään sairauksia. Se ei korvaa terveydenhuollon tarjoajan kanssa tapahtuvaa vastaanottoa tai konsultaatiota, eikä sitä pidä tulkita lääketieteellisenä neuvona.