Tie hyvinvointiin löytyy sisältäsi!

Daniela Salomaa

Minusta ja missiostani

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kiehtonut minua pitkään ja polkuni on vienyt siihen, missä nyt olen.
Tätä nykyään olen klassinen homeopaatti, ravintoneuvoja ja hyvinvointivalmentaja. Intohimoni on holistinen terveys, luonnonmukaisuus ja pyhän feminiiniin vaaliminen. Rakastan elämästä nauttimista sen monissa eri muodoissa – liikuntaa, tanssimista, luontoa, taidetta ja matkustamista. 

Koulutukseltani olen KTM ja työskentelin aikaisemmin markkinointiviestinnän parissa, josta siirryin vuonna 2011 yrittäjäksi kiinnostuttuani terveellisestä ravinnosta. Monen vaiheen, etsinnän ja sattumien tuloksena olen löytänyt lähemmäksi kutsumustani, jossa voin olla aito itseni ja yhdistää kaiken oppimani ja kokemani. Matka kuitenkin jatkuu, eikä voi koskaan tietää, minne polku kääntyy.

Missioni on tukea myös muita polulla kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia, henkilökohtaista kasvua ja kukoistusta. Haluan auttaa oivaltamaan syyt fyysisten ja emotionaalisten ongelmien takana ja ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnista. Terveys ja onnellisuus ovat viime kädessä omalla vastuullamme ja monesti kiinni jokapäiväisistä valinnoistamme ja elämänasenteestamme. Tehtäväni on auttaa oivaltamaan, miten jokainen voi edistää pysyvästi omaa hyvinvointia, mitä muutoksia saattaa tarvita ja löytämään siihen sopivat ratkaisut. Haluan myös tukea löytämään aidon motivaation muutosten toteuttamiseksi.


Kultainen keskitie omaan hyvinvointiin löytyy jokaisen sisältä

Paremman terveyden ja tasapainon saavuttaminen edellyttää monipuolista tietoa, yksilöllisesti valittuja keinoja ja motivaatiota toteuttaa tarvittavat muutokset. Näkemykseni on, että siihen ei ole oikotietä eikä yhtä ainoata taikakeinoa.

Työkalujani ovat klassinen homeopatia, ravintoneuvonta ja valmentaminen. Mielestäni ne tukevat ja täydentävät hienosti toisiaan.  

Homeopatia hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti vahvistaen elimistön puolustusmekanismeja ja elinvoiman viisautta. Se on oman kokemukseni mukaan loistava keino sekä moninaisten fyysisten oireiden hoidossa, että henkisen hyvinvoinnin ja oman naiseuden tukemisessa. Käsitykseni homeopatiasta on hyvin laaja ja se pitää sisällään niin perinteiset homeopaattiset aineet kuin värit, jalokivet, äitiaineet ja muut uuden ajan remedyt.

 

Homeopatia on ollut minulle tukena löytämään parempi tasapaino ihmissuhteissa, käsittelemään vaikeita asioita yksityiselämässä ja päästämään irti siitä, mikä ei enää palvele. Olen onnellinen ja kiitollinen siitä, että olen saavuttanut hormonaalisen tasapainon luonnonmukaisin keinoin ja nautin täysin rinnoin uusi kevät -elämänvaiheesta ja kukoistavasta naiseudesta post-menopaussissa. 

Ravinto on terveyden peruspilari. Yllättävän monen kroonisen vaivan taustalla on suoliston huono kunto ja päivittäiset huonot ruokatottumukset. Tasapainoisen ravinnon lisäksi elimistöä voidaan tukea myös sopivilla ravintolisillä, yrtti- ja rohdosvalmisteilla. Erilaisten testien avulla saadaan konkreettista tietoa ja työkaluja, joiden avulla edistää terveyttä.

Olemme sitä mitä syömme mutta pitkälle myös sitä, mitä ajattelemme ja miten asennoidumme elämään ja sen tuomiin haasteisiin. Stressin tavalla omat uskomukset, ajatukset ja tunteet vaikuttavat kehon kemiaan, hormonitasapainoon ja siten terveyteen. Olen oivaltanut, miten tärkeää ja ilmiselvää on yhteys mielen ja kehon välillä. Mieli vie kehoa, eikä päinvastoin. Siksi tietoisuustaitojen, itsensä ja toisten hyväksymisen ja rakastamisen sekä kiitollisuuden vahvistaminen palvelee niin henkistä kuin fyysistä terveyttä.

Meissä jokaisessa on viisautta tehdä omaa hyvinvointia tukevia päätöksiä ja tekoja. Siihen voi tarvita ulkopuolisen sysäyksen ja tuen, mutta aito paraneminen ja voimaantuminen tapahtuu aina sisältäpäin oman elinvoiman avulla.

Erityisen lähellä sydäntäni on naisten hormonaalinen tasapaino, sen ennalta hoitaminen ja ylläpitäminen luonnonmukaisin keinoin kuten terveellisellä ravinnolla, liikunnalla, stressinhallinnalla, ravintolisillä, homeopatialla, rohdoilla, synteettisten hormoniaineiden detoxilla ja bio-identtisillä hormonivalmisteilla. Oma keho on mainio kumppani kun sitä kohtelee hyvin eikä ikääntymisen tuomia väistämättömiä muutoksia tarvitse pelätä ja surkutella liikaa.

Kutsumukseni onkin lisätä hormonitasapainoon ja sitä kautta kukoistavaan naiseuteen liittyvää tietoisuutta ja uudenlaista voimaannuttavaa lähestymistä. Haluan olla itse esimerkkinä siitä, miten elämästä ja naiseudesta voi nauttia 50+ iässä, päivä kerralla!

Koulutukseni

Diplomi klassinen homeopaatti
Transformational School of Homeopathy  

Results Certified Coach
NeuroLeadership Institute

Ravintoneuvoja
Terveysopisto Salus 

KTM, Helsingin Kauppakorkeakoulu

Täydennyskoulutukset: 
– Nordic Labs: funktionaaliset laboratoriotestit, DUTCH hormonitestit, DNA life -geenitestit

– Homeopathy for Help in Africa – klinikkaharjoittelu
– Vithoulkas International Academy of Classical Homeopathy, Greece
– Dynamis School of Advanced Homeopathic Studies (webinars)

– 3 Principles (tietoisuustaidot)
 – ICC 1 & 2 (Intuition, Compassion and Consciousness), intuitiivinen parantaminen 

homeopatia

ravintoneuvonta

valmennus

Leave a Reply