Tie hyvinvointiin löytyy sisältäsi!

Daniela Salomaa

Minusta ja missiostani

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kiehtonut minua pitkään ja polkuni on vienyt pikkuhiljaa siihen, missä nyt olen. Tätä nykyään olen klassinen homeopaatti, ravintoneuvoja ja hyvinvointivalmentaja. Intohimoni on kaikki holistiseen terveyteen, luonnonmukaisuuteen ja henkiseen kasvuun liittyvä. Pidän myös liikunnasta, luonnossa olemisesta, joogasta, maalaamisesta ja matkustelusta.

Koulutukseltani olen KTM ja työskentelin aikaisemmin päätoimisesti markkinointiviestinnän parissa, josta siirryin vuonna 2011 yrittäjäksi kiinnostuttuani terveellisestä ravinnosta ja sen vaikutuksista. Monen vaiheen, etsinnän ja sattumien tuloksena olen löytänyt vihdoinkin kutsumukseni, jossa voin yhdistää kaiken oppimani ja kokemani.

Missioni on tukea muita polulla kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja henkilökohtaista kasvua. Haluan auttaa ihmisiä oivaltamaan syyt terveysongelmien tai henkisen pahoinvoinnin takana ja tukea heitä ottamaan vastuun hyvinvoinnistaan. Terveys ja onnellisuus ovat viime kädessä omalla vastuullamme ja monesti kiinni jokapäiväisistä valinnoistamme ja elämänasenteestamme. Tehtäväni on auttaa oivaltamaan, miten jokainen voi edistää pysyvästi omaa hyvinvointia, mitä muutoksia saattaa tarvita ja löytämään siihen sopivat ratkaisut. Haluan myös tukea löytämään aidon motivaation muutosten toteuttamiseksi. Uskon vahvasti, että tie hyvinvointiin löytyy jokaisen sisältä.

Paremman terveyden ja tasapainon saavuttaminen vaatii oikeata tietoa, yksilöllisesti valittuja keinoja ja motivaatiota toteuttaa tarvittavat muutokset. Näkemykseni on, että siihen ei ole oikotietä eikä yhtä ainoata taikakeinoa.

Työkalujani ovat klassinen homeopatia, ravintoneuvonta ja valmennus. Mielestäni ne tukevat ja täydentävät hienosti toisiaan.  

Homeopatia hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti vahvistaen elimistön puolustusmekanismeja. Se on oman kokemukseni mukaan loistava keino sekä moninaisten fyysisten oireiden hoidossa, että paremman tasapainon ja oman henkisen kasvun tukemisessa. Olen saanut itse apua homeopatiasta moniin akuutteihin ja kroonisiin terveysongelmiin enkä ole turvautunut synteettisiin lääkkeisiin vuosikausiin.  Onnistuin myös lopettamaan tupakoinnin vasta homeopaattisen hoidon jälkeen, kokeiltuani ennen sitä kaikki mahdolliset keinot. Homeopatia on auttanut minua myös löytämään paremman tasapainon yksityiselämässäni ja siihen liittyvissä haasteissa.

Ravinto on terveyden peruspilari. Yllättävän monen kroonisen vaivan taustalla on suolisto ja päivittäiset huonot ruokatottumukset. Tasapainoisen ravinnon lisäksi elimistöä voidaan tarvittaessa tukea myös sopivilla ravintolisillä, yrtti- ja rohdosvalmisteilla.

Olemme sitä mitä syömme mutta pitkälle myös sitä, mitä ajattelemme. Stressin tavalla ajatukset ja tunteet vaikuttavat kehon kemiaan, hormonitasapainoon ja siten terveyteen. Olen oivaltanut, miten tärkeätä ja ilmiselvää on yhteys mielen ja kehon välillä. Mieli vie kehoa, eikä päinvastoin. Siksi tietoisuustaitojen kehittäminen palvelee niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointia.

Erityisen lähellä sydäntäni on naishormonitasapaino, sen ennalta hoitaminen ja ylläpitäminen luonnonmukaisilla keinoilla kuten oikealla ravinnolla, homeopatialla, ravintolisillä ja fytoterapialla. Oma keho on loistava yhteistyökumppani kun sitä kohtelee hyvin eikä ikääntymisen tuomia normaaleja muutoksia tarvitse pelätä. Kutsumukseni on lisätä hormonitasapainoon liittyvää tietoisuutta Suomessa.

Meissä jokaisessa on viisautta tehdä omaa hyvinvointia tukevia päätöksiä ja tekoja! Siihen voi tarvita ulkopuolisen sysäyksen ja tuen, mutta aito paraneminen tapahtuu aina sisältäpäin ja oman elinvoiman avulla.

Koulutukseni

Dipl. klassinen homeopaatti
Transformational School of Homeopathy Helsinki 

Results Certified Coach
NeuroLeadership Institute Helsinki

Terveysopisto Salus Helsinki – valmistun diplomiravintoneuvojaksi keväällä 2020 

KTM, Helsingin Kauppakorkeakoulu

Täydennyskoulutukset: 
– Vithoulkas International Academy of Classical Homeopathy, Greece.
– Dynamis School of Advanced Homeopathic Studies (webinars)
– Terveyden Tukipilarit (funkt. ravitsemuksen kursseja)
– 3 Principles (tietoisuustaidot)
 – ICC 1 & 2 (Intuition, Compassion and Consciousness), intuitiivinen parantaminen 

homeopatia

ravintoneuvonta

valmennus

Close Menu